"האמת מאחורי המזון"
בהרצאה המשתתפים ירכשו כלים להתמודדות מול האותיות הקטנות שבגב אריזות המזון, איך להימנע מרכישת מוצרי מזון מזויפים .מה הסיפור של חיידק הסלמונלה המפורסם ונפריח יחד מיתוסים בתחום ועוד… ההרצאה כוללת מצגת ודוגמאות של מוצרי מזון שונים , מועברת בדרך חווייתית ואינטראקטיבית.
הנושאים שנדון בהם:
- מאחורי הקלעים של תעשיית המזון
- קריאת תווית המזון בצורה מקצועית ופשוטה
- מזון מאריך חיים
- חומרי הדברה ו DDT ?
- מה הם חיידקים ולמה הם באים דווקא למזון ?
- איך נמנעים משמן זית מזויף
- ספיגת ויטמינים בצורה אופטימלית .
- איך נדע לבחור את הביצים הטריות בסופר , ואיך זה משפיע על ביצת עין .
- פג תוקף , האם לאכול או לזרוק ?
- ועוד…
ההרצאה כוללת מצגת ודוגמאות של מוצרים ומועברת בדרך חווייתית ואינטראקטיבית הברורה לכל הגילאים , בסיום ההרצאה המשתתפים ירכשו כלים לצרכנות נבונה.
* חשוב לציין כי ההרצאה אינה מתעסקת בתזונה וכושר אלה עוסקת בשיקוף המציאות של תעשיית המזון האתגרים והפתרונות ואיך אנו הצרכנים יכולים להשפיע .
זמן ההרצאה 60-90 דקות .
לפרטים נוספים והצעת מחיר:
אנסטסיה אופק 050-7387650
או צרו קשר:
הרצאת המשך- "מזון עתידי"
נושאי ההרצאה :
-
- תפיסת עולם חדשה וירוקה
- איך חרקים הולכים לתפוס נתח שוק גדול מאוד בתעשיית המזון
- מדפסות אוכל תלת מימד
- חידושים בתחום המטבח הביתי
- איך מוסיקה וצלילים משפיעים על בלוטות הטעם
- בשר מתורבת ואיך נעשה זאת בבית
אסף יגבס
טכנולוג מזון עם ותק של מעל 10 שנים בתעשייה מעביר הדרכות, הרצאות ,יועץ ואחראי על פתרונות ביוטכנולוגים לתעשיית המזון בישראל יו"ר מושב "חדשנות בתעשייה" בכנס 2019 לצד מומחים בתחום תעשיית ה Food Tech
מרצה בכיר הסוחף את הקהל, אסף משלב מחקרים, דוגמאות חיות וטיפים לצרכנות נכונה, כל זאת באווירה סוחפת והיתולית.
פידבקים על הרצאות
שמחה להמליץ
ההרצאה "מזון עתידני" ריתקה אותנו, אהבנו את החשיפה למוצרים חדשניים.
ההרצאה הועברה בצורה מקצועית ורהוטה..
שרי דוידיאן מנכ"ל מכון היין הישראלי
שלום אסף,
שמחה לשתפך במשובים מהשטח במועדוני גמלאי התע"א ברחבי הארץ, להרצאתך המצויינת "האמת מאחורי המזון – איך לא ידעתי"
נושא החשוב לכל קהל, בפרט לנו הגמלאים. הקהל מביע שביעות רצון מקיר לקיר, מקבל מידע מאד מפורט ומגוון, ובעיקר שובר מיתוסים הגורמים לשינויים בערכים ודפוסים ספק תקינים שהתקבעו במשך שנים.
אין ספק שזו עבודת קודש שהתברכת בה, המשך כך, ויישר כוח,
בברכה שרה קסוטו, אחר' תוכן לגמלאי התע"א
לאסף יקירינו,
בשם דיירי הבית ובשמי,ברצוננו לומר לך תודה על הדייקנות והיחס החם שאתה מעניק לדיירים בהרצאות המרתקות בנושא המזון העתידי,הרצאות המלוות במצגות הממחישות את הנושא כמרצה מוערך
בתחום מזה מספר שנים בבית האבות הבולגרי והדיור המוגן. יישר כח.
לילי רז רכזת התרבות.🌺🌹
ההרצאה של טכנולוג המזון אסף יגבס פותחת צוהר אל עולם המחר של המזון , חומרי הגלם מהם יוכן המזון ומערכת היחסים בין אקלים וסביבה וכיצד הם ישפיעו עלינו ועל המזון שנאכל.
ההרצאה מוגשת בליווי סרטונים ומוגשת בצורה חוויתית
בברכה ריבצ'ו ונעמי נאמנות וותיקים מושב גינתון .
לפרטים נוספים והצעת מחיר:
אנסטסיה אופק 050-7387650
או צרו קשר: