סדנת בישול מעשית המשלבת את המטבח האיטלקי עם המטבח הגלילי.
הסדנה מעבירה חווית בישול המשלבת בין המטבח הגלילי-ארץ ישראלי לבין המטבח הטוסקני, המהווה את מקור ההשראה לבישול האיטלקי.
הסדנה תלווה בטיפים והסברים על שיטות הבישול השונות על חומרי הגלם וצורות ההגשה.
הסדנה מעשית ובהשתתפות פעילה של האורחים., ובמהלך הסדנה נאכל יחד את מעשה ידינו.
בתפריט המשתנה בהתאם לעונות השנה, ניתן לבחור מבין המנות הבאות:
– פילה דג במעטפת עליי גפן.
– סביצ'ה סלמון ופירות קיץ
– פוקאצ'ה במבחר טעמים: קלאסית, ירקות קלויים וסלק.
– פטוצ'יני ברוטב פונגי.
– סלט שוק ססגוני.
– ירקות צלויים על הפלנצ'ה בשום ויין.
– מרק עגבניות קר בערק.
– טחינה בשלושה טעמים.
– ברוסקטת טרטר של עגבניות.
– סלט מנגו וחומץ בלסמי.
– סלט תמרים, תפוחים עם רוקט חריף.
– פסטו של כוסברה ובוטנים.
– ממרח פלפלים קלויים בשמן קוקוס.
– אבני שוקולד מריר באגוזים ופיסטוקים קלויים.
משך הסדנה כשעתיים, ומיועדת למינימום 30 משתתפים.
לפרטים נוספים והצעת מחיר:
אנסטסיה אופק 050-7387650
או צרו קשר: